HEVOSAVUSTEINEN FYSIOTERAPIA Kouvolassa ja Kymenlaaksossa

Ota yhteyttä

Tutustu tällä sivulla terapiahevosten esittelyyn ja ota yhteyttä! Palveluihini kuuluu hevosavusteinen fysioterapia ja erityisryhmien ratsastus sekä vaunuajelutukset. Näissä palveluissa terapiahevoset ovat mukana. 

Hevosten esittelyt

Princess Evenstar ”Sessa”

Princess Evenstar ”Sessa” on 12-vuotias, 140 cm korkea vankkarakenteinen tamma. Sessa on terapiahevonen jo toisessa polvessa. Sessan emä Zora on tehnyt pitkän ja ansiokkaan uran ratsastusterapian parissa.


Sessa on luonteeltaan ystävällinen ja sosiaalinen. Sessa tykkää lapsista ja rakastaa rapsutuksia.


Sessa on monitoimihevonen, ratsastuksen lisäksi sillä voi ajaa kärryillä tai vaunuilla. 

Tutustu palveluihin

KEISER FOSS  ”KEIJO”

Keijo on ihanin ja lempein vuonohevosruuna, jolta löytyy huumorintajuinen, leikkisä puoli hevoskavereiden kanssa irrotellessa.

Kun Keijo näkee ihmisen tulevan portille, se tulee välittömästi tervehtimään tarhan perältäkin. Keijo rakastaa hellittelyä, lempeitä sanoja ja rauhallista olemista. Keijon suosikkeja ovat maharapsutukset ja ihan vaan ihmisen läheisyydestä nauttiminen. Keijo arvostaa hyvää ruokaa ja herkut ovat herran mieleen. Keijo nauttii ratsastuksen lisäksi kärryjen ja vaunujen vetämisestä.

Keijolla on oma tarinansa kerrottavana, hän menetti emänsä 4 kuukauden ikäisenä. Mutta hän on myös loistava esimerkki siitä, kuinka koko hevoslauman tuella, turvalla ja ystävyydellä Keijosta on kasvanut sympaattinen, hieno hevonen.

Tutustu palveluihin

Varaa aika ottamalla yhteyttä

Voit varata ajan hevosavusteiseen fysioterapiaan, erityisryhmien ratsastukeen ja vaunuajelutuksiin soittamalla, sähköpostitse tai täyttämällä sivuiltani löytyvän yhteydenottolomakkeen. Vastailen mielelläni myös palveluitani koskeviin kysymyksiin, joten ethän epäröi ottaa yhteyttä.

 

Yritykseni kotipaikka sijaitsee Kuusankoskella Kouvolan lähellä, mistä käsin toteutan koti- ja tallikäyntejä Kouvolan lisäksi myös Kotkassa sekä koko Kymenlaakson alueella.

Yhteydenotto

 045 649 7848

 info@fysiofourfeet.fi 

Marskinkatu 8 

   45700 Kuusankoski

Yhteydenottolomake

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.